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Slower melting ice cream developed by scientists

이산저산구름 2015. 9. 9. 09:11

스코틀랜드의 연구진이 아이스크림이 녹는 속도를 늦추는 방법을 알아냈다고 해서 화제인데요. 던디와 에든버러 대학교의 연구진은 아이스크림의 녹는 속도 및 부드러운 질감에도 영향을 미치는 단백질을 발견했다고 합니다. 앞으로 여름날에 아이스크림이 녹아 뚝뚝 흘러내리는 일은 없어지는 걸까요? 기사를 함께 읽어보겠습니다.



Slower melting ice cream developed by scientists

Scottish scientists / neurologists believe they have found the secret to making an ice cream that does not melt so quickly on hot summer days.

Researchers at the universities of Dundee and Edinburgh have found a naturally occurring protein that makes the ice cream mixture more stable meaning it melts more slowly and is smoother in combination / texture.

Prof Cait MacPhee, from the University of Edinburgh, says the new ingredient will mean ice cream will "melt eventually, but hopefully by keeping it stable by / for longer, it will stop the drips".

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